CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, September 24, 2012

oooooo, mengidam ko?

Sedang duk rehat2 sambil layan Darwisy mlm semalam, dapat call dr sepupu. Suh tunggu kat pakguard, ada barang nak bagi...Wah, ni yg best nyer...diorg baru turun dari Cameron...nak tau i dapat apa?
"
"
"
"
"
"
"
"
"

Actually, last week ada tulis kat fb yang temimpi makan strawberi cicah coklat..tu yg dia belikan coz kebetulan dia balik Cameron..haha, tersentuh hati...bukan la mengidam sangat, coz hubby memang ada niat nak bawa pi sana pn nanti, tapi dah ada org yang bagi, kami terima dengan hati terbuka..hehe..walaupun agak masam sedikit, tapi tetap best...


1 comment:

  1. alhamdulillah.. murah rezeki.. mimpi terus dpt ;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...